logotype

Classic Rock Night een succes!

De bands Steeler en Demon's Eye rocked like hell and the crowd went crazy. And special thanks to Doogie White what voice a and performer.

Binnenkort meer foto's en hopelijk meer filmpjes, maar hier alvast een impressie van een zeer geslaagde avond: Demon's Eye met Child in time"

 

Laatste Offensief

Laatste offensies voor de Classic Rock Night met Demon's Eye en Steeler. We hebben onze laatste posters "Achter het Vleeshuis" en "Ut Witte Brodsje" gehangen. Ziet er prachtig uit ......

.

 

Riverside

Riverside In de Limburgzaal Theater Heerlen

14 April 2014

 

De Poolse progressieve rockband Riverside stond al twee keer eerder op Bospop (2008 & 2011) en verzorgde eerder al in Limburg zeer succesvolle en memorabele shows in De Auw Kerk Bunde, De Bosuil Weert en Rock Ittervoort. Nu komen ze dan eindelijk naar de mooie locatie LIMBURGzaal in Theater Heerlen!

Begin 2013 kwam hun nieuwe album ‘Shrine of New Generation Slaves’ uit. Het vijfde studio album van de band, met een unieke mix van dynamische rock en prachtige melodieën, lijkt het meest succesvolle album tot nu toe. Vergelijkingen met Deep Purple, Dream Theater, Porcupine Tree en Marillion zijn snel gemaakt.

Tijdens de benoemingen van de Classic Rock Prog Awards werd Riverside genomineerd als “Breakthrough Artist of 2013″. In 2013 speelde Riverside maar liefst 80 shows in 30 verschillende landen. Vanwege het grote succes heeft Riverside besloten om nog een extra ‘New Generation tour’ door Europa te doen. Tijdens deze show kun je bijzondere versies van hun bekende nummers verwachten. Kortom, een show die je zeker niet mag missen!

 

Dit word georganiseerd door Parkstad Limburg Theaters voor tickets klik hier.

 

Demon´s Eye feat. Doogie White & Steeler

We zijn aan het aftellen, maar nog 1 week te gaan en dan organiseren wij op Zaterdag 17 November a.s. de enige echte Classic Rock Night met DEEP PURPLE & LED ZEPPELIN tribute bands in het mooie MAASLANDCENTRUM te Elsloo.  

Demon’s Eye is niet zomaar een Deep Purple tribute band. De kwaliteiten van deze band zijn onomstreden want niet voor niets speelden zij meerdere malen samen met niemand minder dan de originele Deep Purple leden Ian Paice en de onlangs overleden Jon Lord. Voor deze speciale gelegenheid is Doogie White (bekend van Ritchie Blackmore’s Rainbow) de zanger van de band in deze enige show voor de Benelux.

Naast natuurlijk vele bekende Deep Purple klassiekers speelt deze band ook enkele nummers van Rainbow en van de CD “The Stranger Within” (opgenomen met Doogie White) die hiermee zijn live-premiere in Nederland gaat beleven. Dit is de enige band die er in slaagt om de befaamde Deep Purple sound uit de gloriejaren 1970-1975 te recreëren, inclusief de roemruchte gitaar-orgel improvisatie-duels.

U moet het zien om het te geloven maar deze band klinkt zoals Deep Purple zou moeten klinken en in feite slaagt Demon’s Eye daar beter in dan het huidige Deep Purple zelf. Na de show is er een meet en greet voor de fans met Demon’s Eye en natuurlijk met de geweldige Doogie White.

Openingsact is de formatie Steeler die een weergaloze set Led Zeppelin klassiekers zal neerzetten, geheel in stijl en naar het tijdsbeeld van de jaren ’70. Ook deze band weet op verbluffende wijze de unieke Zeppelin sound te benaderen. Kortom, dit wordt een avondje Classic Rock dat u zeker niet mag missen.

 

De pauze muziek wordt verzorgt door de Vinyl Twins .... 

Het Maaslandcentrum opent om 19.00 de deuren en de show begint stipt om 20.00 uur!!!

Tickets in de voorverkoop kosten slechts 15 Euro (Avondkassa 19 Euro), en zijn verkrijgbaar via: www.ticketservice.nl of bij de platenzaken Satisfaction Heerlen, Music Machine Sittard, en Maaslandcentrum Elsloo.

Voor meer info, check de websites:

www.demonseye.com,

www.steeler.nl

 

Tot zaterdag 17 November a.s. in Elsloo. Let’s Rock!!!

  • Wiite Broodje
  • Maiden uniteD
  • Dutch Floyd
  • Steeler
  • Demon's Eye
  • Dutch Floyd
  • Maiden uniteD
  • Achter het vleeshuis

Rooster Rock Social Media

FacebookTwitterYoutubeFlickr

Rooster Rock Promotion 2012 (©)