logotype

We zijn aan het aftellen, maar nog 1 week te gaan en dan organiseren wij op Zaterdag 17 November a.s. de enige echte Classic Rock Night met DEEP PURPLE & LED ZEPPELIN tribute bands in het mooie MAASLANDCENTRUM te Elsloo.  

Demon’s Eye is niet zomaar een Deep Purple tribute band. De kwaliteiten van deze band zijn onomstreden want niet voor niets speelden zij meerdere malen samen met niemand minder dan de originele Deep Purple leden Ian Paice en de onlangs overleden Jon Lord. Voor deze speciale gelegenheid is Doogie White (bekend van Ritchie Blackmore’s Rainbow) de zanger van de band in deze enige show voor de Benelux.

Naast natuurlijk vele bekende Deep Purple klassiekers speelt deze band ook enkele nummers van Rainbow en van de CD “The Stranger Within” (opgenomen met Doogie White) die hiermee zijn live-premiere in Nederland gaat beleven. Dit is de enige band die er in slaagt om de befaamde Deep Purple sound uit de gloriejaren 1970-1975 te recreëren, inclusief de roemruchte gitaar-orgel improvisatie-duels.

U moet het zien om het te geloven maar deze band klinkt zoals Deep Purple zou moeten klinken en in feite slaagt Demon’s Eye daar beter in dan het huidige Deep Purple zelf. Na de show is er een meet en greet voor de fans met Demon’s Eye en natuurlijk met de geweldige Doogie White.

Openingsact is de formatie Steeler die een weergaloze set Led Zeppelin klassiekers zal neerzetten, geheel in stijl en naar het tijdsbeeld van de jaren ’70. Ook deze band weet op verbluffende wijze de unieke Zeppelin sound te benaderen. Kortom, dit wordt een avondje Classic Rock dat u zeker niet mag missen.

 

De pauze muziek wordt verzorgt door de Vinyl Twins .... 

Het Maaslandcentrum opent om 19.00 de deuren en de show begint stipt om 20.00 uur!!!

Tickets in de voorverkoop kosten slechts 15 Euro (Avondkassa 19 Euro), en zijn verkrijgbaar via: www.ticketservice.nl of bij de platenzaken Satisfaction Heerlen, Music Machine Sittard, en Maaslandcentrum Elsloo.

Voor meer info, check de websites:

www.demonseye.com,

www.steeler.nl

 

Tot zaterdag 17 November a.s. in Elsloo. Let’s Rock!!!

  • Dutch Floyd
  • Maiden uniteD
  • Dutch Floyd
  • Steeler
  • Maiden uniteD
  • Achter het vleeshuis
  • Wiite Broodje
  • Demon's Eye

Rooster Rock Social Media

FacebookTwitterYoutubeFlickr

Rooster Rock Promotion 2012 (©)